Afvallen in combinatie met Omega 3

Visolie capsules kunnen je helpen om  gewicht te verliezen zonder dat je daarom noodzakelijk op dieet moet gaan. Ja, inderdaad, het lijkt te mooi om waar te zijn en toch is het zo.

Afvallen met Omega 3

Uit een onderzoek door Australische wetenschappers blijkt dat visolie capsules helpen met afvallen. Veel mensen kampen met overgewicht en één van de oorzaken is dat ons ongezonde westerse dieet veel vetten en vetzuren bevat maar te weinig omega 3. Dagelijks visolie capsules met omega 3 vetzuren nemen in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging helpt dus om snel overtollige kilootjes kwijt te raken! Het Australische onderzoeksteam gaf elke dag visolie aan mensen met obesitas. Aan hen werd gevraagd om iets meer te bewegen dan normaal. Een andere groep deelnemers kreeg dagelijks zonnebloem olie. Ook zij moesten iets meer lichaamsbeweging nemen dan ze normaal deden. De deelnemers moesten niet uitgebreid gaan sporten. Er werd hen gewoon gevraagd drie keer per week een goede wandeling te maken. Om zeker te zijn of de visolie capsules daadwerkelijk leiden tot afvallen werden er ook controlegroepen opgezet. Deze groepen mensen kregen ook visolie en zonnebloemolie, maar zij hoefden niet meer te bewegen.

Kilo’s afvallen dankzij omega 3 visolie

Het resultaat van dit onderzoek was dat de mensen die visolie capsules innamen en drie maal per week een stevige wandeling maakten enkele kilo’s kwijt waren na drie maanden. De andere drie groepen waren niet afgevallen. De onderzoekers achten het dus bewezen dat omega 3 vetzuren in de vorm van visolie capsules kunnen leiden tot afvallen.

De verklaring is eenvoudig: omega 3 vetzuren stimuleren een betere vetverbranding tijdens lichaamsbeweging. Visolie zorgt dat de bloedtoevoer naar de spieren verbeterd wordt. Je moet dus niet meteen op dieet om af te vallen, een gezondere levensstijl is voldoende. En omega 3 visolie is een belangrijk onderdeel van een gezondere manier van leven, samen met voldoende lichaamsbeweging en een evenwichtig dieet natuurlijk.

Schaf hier eenvoudig visoliecapsules aan en begin vandaag nog met afvallen!